Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A terhesség jelei - teherbeesés képes leírás - Teherbeesés.tlap.hu
részletek »

A terhesség jelei - teherbeesés - Teherbeesés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherbeeses.tlap.hu » A terhesség jelei - teherbeesés
Keresés
Találatok száma - 12 db
A szülés megindulásának jelei

A szülés megindulásának jelei

Ha azon aggódnál, hogy nem ismered fel a szülés megindulásának jeleit és gyermeked a lakásod és a kórház között félúton jön a világra, akkor meg kell, hogy nyugtassalak. A dolgok nem mennek ilyen gyorsan (elsőre).

A terhesség jelei mások a tiniknél?

A terhesség jelei mások a tiniknél?

A legtöbb esetben sokáig még senki - beleértve magát a leendő anyát - sem tudja, hogy jön a baba. Hogyan lehetséges ez? Valóban más tünetekkel jelentkezik egy baba megfoganása a fiataloknál, mint a fejlett nőknél? Nos, következő cikkünkben erre keressük a választ.

A terhesség jelei, kimutatásának módja

A terhesség jelei, kimutatásának módja

A terhesség legfontosabb gyanújele a menstruáció elmaradása. Elvileg elfordulhat, hogy létrejött terhesség, de mellett rendszeres menstruációk jelentkeznek. Ilyenkor az egyéb gyanújelek alapján lehet és kell a terhesség tényét megerősíteni vagy kizárni. A menstruáció természetesen különféle betegségek miatt is elmaradhat vagy késhet.

Émelygés, hányinger terhesség alatt

Émelygés, hányinger terhesség alatt

Az émelygés, hányinger a terhesség egyik legkorábbi jele, már a pozitív teszt előtt jelentkezhet. A köznyelvben leginkább reggeli rosszullétként terjedt el, de a nap bármely szakában felléphet, vagy akár egész nap tarthat. Csökkentésében életmódbeli, étrendi változások és természetes készítmények is segíthetnek.

Felkészülés a terhességre

Felkészülés a terhességre

Ha megért bennetek a gondolat, hogy babát szeretnétek, nagyon fontos, hogy időben elkezdjétek a felkészülést. Nem csak a leendő anyuka, de az apuka életmódja is befolyásolhatja a kisbaba fogantatását. Hogyan tudod megállapítani a fogamzóképes napokat, s mit tegyél, ha mégsem jön a baba?

Ikrek, ikerterhesség

Ikrek, ikerterhesség

A gyakori erős hányinger, a pocak gyorsabb növekedése, főleg oldalirányban, az intenzív vizelési inger, a székrekedés utalhat ikerterhességre. Ez akkor bizonyosodik be, ha az ultrahangos vizsgálaton az orvos, két szívhangot hall.

Kispapák - jelentkeznek a terhesség jelei

Kispapák - jelentkeznek a terhesség jelei

A mai férfiak olyannyira bevonódnak párjuk terhességébe, hogy közel negyedüknél jelentkeznek azok az érzelmi és fizikai tünetek, melyeket általában a nők várandósságával szokás összefüggésbe hozni - idézte egy friss kutatás megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

Méhen kívüli terhesség jelei

Méhen kívüli terhesség jelei

A petesejt megtermékenyülése a petevezetékben történik, ahonnan a megtermékenyített petesejt elindul lefelé a méh felé. Ekkor azonban még egy köpenyszerű réteg védi, amely megakadályozza, hogy idő előtt megtapadjon. Azonban, ha bármilyen okból nem éri el időben a méhet és ez a védőburok felbomlik, a sejt a petevezeték vagy a petefészek falán letapad, és kialakul a méhen kívüli terhesség.

Orrvérzés terhesség alatt

Orrvérzés terhesség alatt

Az orrvérzés a terhesség korai jele lehet, de eltarthat akár a várandósság harmadik trimeszteréig is. Elég gyakori jelenség terhesség idején, ugyanis az állapotos nők vérkeringése fokozottabb. A terhesség alatti gyenge orrvérzés veszélytelen, de kellemetlen, és a legrosszabb pillanatban történik. Terhesség során a véredények érzékenyebbek, és az orrban található vénák kitágulnak. A vérzés általában akkor jelentkezik, amikor száraz a levegő, melynek következtében az orrlyukak is kiszáradnak.

Hirdetés
Terhesség hasfájás

Terhesség hasfájás

Sok terhes nőt rémíthet meg a várandósság során jelentkező erősebb-gyengébb hasi fájdalom. Ez az ijedtség akkor tud igazán betetőzni, amikor ismerőseit kikérdezve a tanácstalan kismama azzal szembesül, barátnői terhessége teljesen hasfájásmentes' volt. Valóban van okunk aggodalomra, vagy ez a fájdalom is csak egy a várandósság során tapasztalható kellemetlen, ugyanakkor veszélytelen tünetek közül? Erre a kérdésre szeretnénk ezúttal választ adni.

Terhesség jelei

Terhesség jelei

Ki ne tudná felsorolni terhességi tüneteket? De vajon akkor is felismerjük a várandósság jeleit, ha... Akár készületlenül ér bennünket, akár régóta álmodunk róla, egy nőnek a terhesség tüneteire mindig oda kell figyelnie. Vannak, akik általában jól érzik magukat és nincsenek kellemetlen tünetei, míg mások - bizony nem túlzás - alaposan megszenvedik az egyébként áldott állapotot.

Terhességi teszt

Terhességi teszt

Nem kell megvárni, hogy jelentkezzenek a várandósság első jele ! Gyors, megbízható eszköz a terhesség megállapítására terhesség gyanúja esetén, akár már az elmaradt menstruációt követő első napon ! A nem kívánt terhesség vagy a gyermekvárás, a gyermekáldás óhaja is megbizonyosodást kíván, amire megnyugtató választ ad ez a terhességi teszt. 1 lépésben, 1 perc alatt, egyértelmű eredmény 99,98%-os pontossággal !H igiénikus, egyszer használható gyorsteszt. Rendelhető postai utánvéttel.

Tuti menü