Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esélynövelés táplálékkiegészítőkkel képes leírás - Teherbeesés.tlap.hu
részletek »

Esélynövelés táplálékkiegészítőkkel - Teherbeesés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherbeeses.tlap.hu » Esélynövelés táplálékkiegészítőkkel
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bioplus méhpempő

Bioplus méhpempő

A fejlett országokban és hazánkban is a házaspárok mintegy 15 %-a meddőségben szenved, minek előfordulása arányosan nő az életkorral. Egy gyermekre vágyó párt, a teherbeesés be nem következése, a meddőség az egyik legszomorúbb dolog, ami sújthatja. A méhpempő segíthet. A terhesség létrejöttéhez egy nagyon fontos dolog szükséges, mégpedig az, hogy a hormonok szabályosan, jól működjenek. A hormonokat természetes úton a méhpempő szedésével befolyásolhatjuk.

FER14

FER14

Ismert tény, hogy a házasságok kb. 15%-ában a tervezett gyermeknemzés nem következik be, az okok kb. fele-fele arányban vezethetők vissza a férfi, illetve a nő szervezetében észlelhető kiváltó okokra. A hímivarsejtek a férfi élete során számos károsító hatásnak vannak kitéve, ilyen például a környezetszennyezés vagy az életmódi tényezők.

Meddőség ellen

Meddőség ellen

A meddőség az egyik legszomorúbb dolog lehet egy nő életében, nagyon elkeseríthet egy gyermekre vágyó párt. Orvosi szempontból a meddőség a szervezet hibás működése, aminek valamilyen szervi rendellenesség van a hátterében.

MOM&BABY

MOM&BABY

A modern kor legnagyobb egészségügyi problémája az ún. B típusú alultápláltság, a létfontosságú mikrotápanyagok krónikus hiánya, amely évek, évtizedek alatt aláássa egészségünket és krónikus degeneratív betegségek kialakulásához vezethet. A krónikus mikrotápanyag-hiány manapság sajnos már gyermekkorban jelentkezhet, melynek következményei az egyén későbbi életére és egészségi állapotára nézve lesújtóak.

Növényi hatóanyagok a táplálékkiegészítőkben

Növényi hatóanyagok a táplálékkiegészítőkben

A növényi hatóanyagok elárasztották a táplálék-kiegészítő ipart. Lehet, hogy Te is fogyasztasz ilyen kiegészítőt úgy, hogy még csak nem is tudsz róla! Olvass tovább, hogy megtudd, melyek a legjobb növényi hatóanyagok melyek megfelelőek a céljaidhoz, legyen szó csupán egészségről, vagy akár sportról.

Ovant és Ferulant

Ovant és Ferulant

Ferulant nevű gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény férfi megtermékenyítő-képességre gyakorolt hatásának vizsgálatára került sor dr. Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával. A kísérletben 100 férfi vett részt, akinek spermiumait a kisérlet kezdetén, 3 hónap Ferulant szedése után, illetve 6 hónapos kúra után vizsgálták meg. Az ovant két fő összetevője a perui maca és a zöldtea kivonat. A forgalmazói ajánlás szerint ezek stabilizálják a hormonháztartásodat, segítik a szerveid egészséges működését, és ezáltal elősegítik a fogamzást. Az antioxidáns összetevők rendezhetik a szabálytalan ciklusodat, amivel ismét nőnek az esélyeid a kisbaba megfoganására.

Segít a tiszta méhpempő

Segít a tiszta méhpempő

A méhpempő nagy mennyiségben tartalmaz nélkülözhetetlen tápanyagokat. Női hormonokhoz hasonló anyagokat is tartalmazván, a méhpempő tiszta formában kedvezően hat a hormonális egyensúllyal kapcsolatos folyamatokra, mint például a menstruációs ciklusra, termékenységre vagy a szexuális vitalitásra. A tiszta méhpempő fokozza az immunitást és a regenerációs képességet.

Táplálékkiegészítők fogyasztás terhesség alatt

Táplálékkiegészítők fogyasztás terhesség alatt

Az alternatív és kiegészítő gyógymódokat áttekintő sorozatunk e részében a hányinger és hányás, a terhességi csíkok, a visszértágulat, valamint a terhességgel kapcsolatos egyéb problémák kerülnek terítékre. Ahogy a nagyközönség érdeklődése egyre inkább az alternatív és kiegészítő gyógymódok felé fordul, úgy növekszik a gyógynövényekre és táplálékkiegészítőkre fordított pénzösszeg is. Egy közelmúltból származó becslés szerint a fogyasztók vitaminkészítményekre körülbelül 3,3 milliárd dollárt, gyógynövényekre mintegy 5,1 milliárd dollárt költenek évente.

Teherbeesés Méhpempővel

Teherbeesés Méhpempővel

A méhpempő hatása, hogy vastagítja a méhnyálkahártyát, a beágyazódást. A méhpempő női nemi hormonokhoz hasonló anyagokat tartalmaz és ennek köszönhetően kedvező hatással van a hormonális egyensúllyal kapcsolatos folyamatokra. A méhpempő fokozza a női termékenységet.

Hirdetés
Teherbeesés táplálékkiegészítőkkel

Teherbeesés táplálékkiegészítőkkel

A hagyományos orvosi gyógyászat a meddőséget úgy kezeli, hogy homokszem került a gépezetbe. A vizsgálódások során valóban találnak valamilyen szervi megbetegedést vagy problémát, ám ezek a sokszor hosszantartó kezelések nem vezetnek a kívánt terhességhez. Aztán jöhet a lombikbébi. Lehet, hogy a szervezetnek jó oka van nem teherbe esni?

Zinc 100 100 tabletta

Zinc 100 100 tabletta

A cink fontos szerepet játszik rengeteg létfontosságú folyamatban, mint az emésztés, sebgyógyulás, energiatermelés, növekedés, sejtregenerálódás, kollagén szintézis, csontok erősítése, kognitív funkciók, szénhidrát metabolizmus (glükóz hasznosítás és inzulin termelés) és a reproduktív funkciók. Még az enyhe cinkhiány is az immunrendszer gyengüléséhez, csökkent spermaszámhoz és memóriazavarokhoz vezet.

Tuti menü