Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ovuláció számítás - teherbeesés képes leírás - Teherbeesés.tlap.hu
részletek »

Ovuláció számítás - teherbeesés - Teherbeesés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherbeeses.tlap.hu » Ovuláció számítás - teherbeesés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Babanetes kalkulátor

Babanetes kalkulátor

Szeretnéd megtudni, mikor van a legnagyobb esély arra, hogy kisbabátok legyen? Ovulációs kalkulátorunk segítségével két lépésből megtudhatod: csak add meg az utolsó menstruációid időpontjait, a ciklusod hosszát, a kalkulátor pedig kiszámolja, melyek a legtermékenyebb napjaid a következő ciklusodban.

Babásmamás kalkulátor

Babásmamás kalkulátor

Az újfajta hormonvizsgálat segítségével könnyedén mérhető a petefészek tartalékkapacitása, segítségével pontosan, személyre szabottan meghatározható a termékeny időszak várható hossza. A tesztet relatíve fiatal korban is érdemes elvégeztetni, ugyanis a nők mintegy 10 százalékát érintő korai menopauza is előre jelezhető vele. Tévedés kizárva!

Ovuláció számítása

Ovuláció számítása

Ha Te és a párod elhatároztátok, hogy szívesen válnátok szülőkké, vagyis kisbabát szeretnétek, eleinte valószínűleg rábízzátok a dolgot a természetre. Ha egy kicsit nagyobb esélyt kívántok adni várva várt kisbabánk megfoganásának, akkor érdemes kihasználnotok a termékeny napokat, vagyis az ovuláció időszakát. Ehhez viszont ismerünk kell a szóban forgó időpontot, többé-kevésbé napra pontosan

Ovulációs teszt

Ovulációs teszt

Az ovulációs tesztek a peteérés kimutatására szolgálnak. Megjelenésükben és használatukban nagyon hasonlítanak a terhességi tesztekre. A peteérés bekövetkezése előtt 24-48 órával a női szervezetben magasra szökik az LH hormon szintje. Ez a hormon indítja be a tüszőrepedést és magát a peteérést. Az ovulációs tesztek a magas hormonszintet megmutatva előre jelzik a várható peteérést.

Tuti menü