Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spermaszám növelés képes leírás - Teherbeesés.tlap.hu
részletek »

Spermaszám növelés - Teherbeesés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherbeeses.tlap.hu » Spermaszám növelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
A jó spermaszám fontosabb, mint a karrier

A jó spermaszám fontosabb, mint a karrier

Egy friss kutatás eredménye szerint a férfiak számára a termékenység elsőrendű fontossággal bír, többre értékelik, mint a népszerűséget a hölgyek körében vagy a sikeres karriert. Nagy-Britanniában 3000 férfit kérdeztek meg az élet legfontosabb dolgairól egy kormánytámogatású jótékonysági szervezet, a National Gamete Donation Trust jóvoltából.

Egy minimális beavatkozás javítja a férfiak termékenységét

Egy minimális beavatkozás javítja a férfiak termékenységét

A férfi terméketlenség minimális beavatkozást jelentő kezelése jelentősen javíthatja a párok esélyét a teherbe esésre. Az új tanulmányt a Bonni Egyetem munkatársai készítették, akik azt is felfedezték, hogy a kezelés előtti spermamozgás a siker biztos előrejelzője

Férfi meddőség

Férfi meddőség

Ismert adat, hogy a gyermektelen házasságért 40%-ban a férfi, 40%-ban a nő, 20%-ban mindkét fél rendellenességei tehetők felelőssé, és az is, hogy a férfi termékenyítőképességi mutatók világszerte csökkenő tendenciát mutatnak.

Meddőség

Meddőség

A WHO (Egészségügyi világszervezet) ezt a periódust egy évre teszi. A mindennapi gyakorlatban az egészséges párok 80-85%-a 1 éven belül sikeres a rendszeres, védekezés nélküli házasélet mellett. A meddőséget és a sterilitást egyesek teljesen azonos - szinonim fogalomnak tartják, mások a teherbeesésre való képtelenség alatt sterilitást, a megtermékenyülést követő kihordási képtelenséget meddőségnek nevezik.

Veszélyben a férfiak spermája!

Veszélyben a férfiak spermája!

Féltőn óvják egy focilabda vagy egy dühös exbarátnő okozta lehetséges sérülésektől, arról azonban kevesen tudnak, hogy a körülöttünk lévő háztartásban előforduló eszközök nagy része kifejezetten csökkenti a spermaszámot, másik része pedig impotenciát okozhat.

Tuti menü