Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teherbeesési esélyek képes leírás - Teherbeesés.tlap.hu
részletek »

Teherbeesési esélyek - Teherbeesés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherbeeses.tlap.hu » Teherbeesési esélyek
Keresés
Találatok száma - 8 db
A gyors teherbeesés titka

A gyors teherbeesés titka

A családalapítás gondolata minden párt lázba hoz, ezért szeretnék sürgetni a baba érkezését, azonban a természet nem mindig működik úgy, ahogyan azt elképzeljük. Viszont van néhány olyan dolog, ami meggyorsíthatja a teherbeesést, ezt összegyűjtöttük.

Hét tipp a gyorsabb teherbeeséshez

Hét tipp a gyorsabb teherbeeséshez

Nagyon sok nő számára nehéz a várakozással teli időszak, mikor meg kell tapasztalnia, hogy nem tud mindent kontrollálni. Enne kellenére van néhány dolog, amivel elősegítheti a mihamarabbi teherbeesést.

Hogyan essek teherbe

Hogyan essek teherbe

Sok nőt foglalkoztat ez a kérdés, amikor már hónapok óta egyre reményvesztettebben nézi a negatív terhestesztet és egyre erősebben szeretne teherbe esni. De semmi ok az aggodalomra: egy évet rá kell szánni erre az életedből! Ha elmúltál harmincöt vagy akár negyven is, akkor talán még többet.

Hogyan növelheti a teherbeesés esélyét?

Hogyan növelheti a teherbeesés esélyét?

A legtöbbször nem szervi ok áll a háttérben, nincs orvosi magyarázata az elmaradt gyermekáldásnak, ilyenkor jöhet jól néhány teherbeesési praktika. Egészséges élet, és egyszerű eszközök: néha ennyi is elég a várva várt cél eléréséhez! Természetesen rengeteg jó tanács, ötlet és tipp forog közkézen - van közöttük bizarr is, de akad régi, jól bevált, megbízható segítség.

Koffein és a teherbeesés

Koffein és a teherbeesés

Az élénkítő hatásáról ismert anyag ugyanis a petevezetékekben fékezi az izmok összehúzódását, ezáltal akadályozhatja a petesejt petefészekből méhbe vezető útját - derítették ki amerikai kutatók egereken végzett kísérletek segítségével.

Lombikbébi program

Lombikbébi program

Hogyan lehet a lombikbébi program közel 100%-ban sikeres? A teherbeesést a méh és az női hormonrendszer előzetes felkészítésével elősegíthetjük ha reflexzóna talpmasszázst alkalmazunk. A lombik program nem csupán 30% körüli sikerrátával kecsegtet ha reflexológia talpmasszázzsal felkészítjük az anyai szervezetet a petesejt fogadására és a bébi kihordására.

Teherbeesés akupunktúrával

Teherbeesés akupunktúrával

Az akupunktúra fokozhatja a teherbeesés esélyét a lombikbébi-programban részt vevő nők esetében - állapították meg szakemberek a témában eddig született kisebb tanulmányok átfogó elemzése során. A Fertility and Sterility című folyóiratban megjelent tanulmány készítői olyan, kisebb klinikai tesztek eredményeit vetették össze, amelyek azt vizsgálták, hogy milyen hatással van az akupunktúra a mesterséges megtermékenyítési kezelésben részesülő nőkre.

Teherbeesési praktikák

Teherbeesési praktikák

Számos legenda látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy milyen természetes módszerek léteznek a teherbeesés esélyének növelésére. Utánajártunk az igazságnak, hogy vannak-e előnyösebb pozíciók a fogamzás szempontjából és hogy növeli-e a gyermeknemzés esélyét az orgazmus.

Tuti menü