Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékenység fokozás képes leírás - Teherbeesés.tlap.hu
részletek »

Termékenység fokozás - Teherbeesés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: teherbeeses.tlap.hu » Termékenység fokozás
Keresés
Találatok száma - 14 db
5 tipp, ha a baba várat magára

5 tipp, ha a baba várat magára

Egyre több nőtől hallani manapság, hogy nem tud teherbe esni és gyakran két-három vagy akár több év után sem sikerül a terhesség. A tapasztalat az, hogy az orvosok nem szívesen ajánlanak természetes megoldást a termékenység növelésére, inkább a meddőségi központokba irányítják a párokat.

A férfiak fogamzásgátlása

A férfiak fogamzásgátlása

A belső fogamzásgátlás leghatásosabb módszere a nők hormonháztartásának befolyásolása a petesejt érés felfüggesztésével. A férfiak hímivarsejtjeinek hormonális úton történő hatástalanítása azonban mindeddig nem volt hatékony. Egy új kutatás eredményei szerint egy női nemi hormon, a progeszteron mutathatja meg az utat, hogy megtalálják a megoldást a férfiak megtermékenyítőképességének gátlására, vagyis a férfi fogamzásgátlásra.

Hasznos videók a teherbeeséshez

Hasznos videók a teherbeeséshez

A teherbeesést nagyban megkönnyíti, ha pontosan ismeri a ciklusát, és tudja, melyek a termékenyebb napjai. Ehhez ismerni kell az ovuláció tüneteit, többek között azt, hogy a hüvelyváladék a termékeny napokon áttetszővé, vizenyőssé válik. Vannak, akik az egyik oldalukon enyhe fájdalmat is éreznek az alhasban. Ezek azok a napok, mikor igazán eljött a szex ideje. Az ovuláció előrejelző készítmények szintén segítenek a termékeny napok kiszámításában.

Magasabb az autizmus kockázat mesterséges megtermékenyítésnél

Magasabb az autizmus kockázat mesterséges megtermékenyítésnél

A termékenységet fokozó gyógyszert szedő édesanyák gyerekei kétszer gyakrabban autisták, mint természetes úton fogant társaik. IVF (mesterséges megtermékenyítés) útján fogant terhességek esetén szintén megemelkedik a kockázat, derül ki egy másik közleményből.

Mit kell, mit szabad és mit lehet?

Mit kell, mit szabad és mit lehet?

A gyermekvárás egyik nagy dilemmája, mit szedjen a várandós: mit szedjen, hogy már a fogamzás előtt, majd a kilenc hónap során egészségi állapota optimális legyen, illetve mit szedhet és mit nem panaszai enyhítésére. A szakgyógyszerész nyújt eligazítást a szükséges-szükségtelen és a szabad-nem szabad kérdésében.

Ovant és Ferulnat

Ovant és Ferulnat

A kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. A Ferulant kapszula férfiaknak készítmény, egy 71 betegen elvégzett, placebo kontrollos, tájékozódó jellegű vizsgálatban jelentős mértékben megnövelte a spermiumok számát és mozgékonyságát.

Teherbeesés méhpempővel

Teherbeesés méhpempővel

Mennyivel kifejezőbb az áldott állapot kifejezés, hiszen a leendő szülők áldásként tekintenek a pici megszületésére.A fejlett országokban és hazánkban is a házaspárok mintegy 15 %-a meddőségben szenved, minek előfordulása arányosan nő az életkorral. Egy gyermekre vágyó párt, a teherbeesés be nem következése, a meddőség az egyik legszomorúbb dolog, ami sújthatja.

Terhesség és táplálkozás

Terhesség és táplálkozás

A terhesség a magzatnak speciális tápanyag-összetételre van szüksége, melyet az édesanya saját testéből fedez. A terhesség alatti táplálkozásnál is a minőség a fontos, nem a mennyiség. A kezdeti hetektől érdemes odafigyelni arra, hogy az étel gazdag legyen vitaminokban, ásványi sókban, rostokban.

Termékenység fokozó

Termékenység fokozó

A Méhpempő hatékonyságát megállapították a nemi fejlődés meggyorsításában. A Méhpempő növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben (mely, elősegíti az ovulációt), és lényeges fontosságú az amenoreában, oligomenoreában, szabálytalan menstruációs ciklusban vagy petesejt elégtelenségben szenvedő nők kezelésében.

Hirdetés
Termékenységet fokozó étrend - férfiaknak

Termékenységet fokozó étrend - férfiaknak

Már az állattenyésztők előtt is évszázadok óta ismert, hogy az utódnemzedék gyarapodása nagyban függ a tenyészhím egészségétől, amit mi a saját emberi életünkben nem szívesen ismerünk el. Pedig a vitaminokban és ásványi anyagokban szegény apai étrend igencsak visszaveti a férfi termékenységét - az A- és B-vitaminok, a magnézium, a cink és a szelén hiánya negatívan befolyásolja az ondó minőségét

Természetes módszerek

Természetes módszerek

A természet által kínált lehetőségeket sem szabad kihagyni a lehetőségek sorából. Nagyanyáink szinte minden gondjukat a környezetükben található növények segítségével orvosolták, melyek ma is számos gyógyhatású készítmény alapanyagaként szolgálnak.

Természetes módszerek kismamáknak

Természetes módszerek kismamáknak

Milyen érzés babát várni? Fantasztikus, de mindenkinek más és más. Így elmondhatatlan. Mindenesetre a terhesség kilenc hónapja alatt a megtermékenyített petesejtből kifejlődik a magzat. Ez idő alatt a leendő anyukák a legkülönbözőbb tüneteket észlelik magukon. Enyhítésükhöz, illetve a szülés utáni időszak kellemetlenségeinek legyűréséhez adunk tanácsokat cikkünkben.

Tévhitek a termékenység körül

Tévhitek a termékenység körül

Elég csak bekukkantani néhány fórumra, orvos válaszol rovatba, és máris szembesülhetünk vele, mennyi legenda kering a nők között ezzel kapcsolatban. Mivel mostanában kezdek rákapni a tízes listákra, úgy gondoltam, összeszedek ezek közül egy csokorra valót.

Vágykeltők a konyhából

Vágykeltők a konyhából

Zeller, osztriga, csokoládé, gyömbér, ginzeg, krumpli: csak néhány azok közül az élelmiszerek közül, amelyek az utóbbi pár ezer évben kéredzkedtek fel az afrodiziákumok listájára - ám a tudomány fejlődésével ezek közül sok le is került onnan. Natúrviagrák, amelyek fennmaradtak a rostán

Tuti menü